Joomla 365 Norge

joomla 4 kontrollpanel

Joomla 4 kontrollpanel er veldig intuitivt og oversiktetlig. Du har tilgang alt du til daglig trenger med ett klikk fra velkomstskjermen uten å måtte bla i menyer. Opprett artikler, menypunkter, moduler og brukere direkte fra startskjermen.

I versjon 3.x ligger det snarveier i venstre marg på kontrollpanelets forside. I tidligere versjoner var snarveiene kun tilgjengelig fra admin menyen i toppen av siden. Versjon 4 gir langt raskere tilgang med færre klikk. 

Venstremenyen har erstattet toppmenyen. Den utvider seg med klikk, slik at klikker du på "Innhold" så utvider den seg og viser undermenyene for Artikler, Utvalgte artikler, kategorier og den nye "Arbeidsflyt" som er en oppgaveliste for sidens administratorer.  Klikk på firkantikonet lister opp muligheter/innstillinger rundt artikler i bokser. Samme med menyer, komponenter, brukere og system.

Nytt er også at man kan legge til moduler på alle kontrollpanel sidene. F.eks kan artikler vise "Siste artikler" og "Mest leste artikler". Man kan også legge til egendefinert tekst som viser hjelp og forklaringer. Dette er veldig kundevennlig.

Denne er skrevt på Joomla 4 alpha 11 som foreløpig ikke støtter norsk språk.
Dette er en testversjon for utviklere og anbefales ikke til sider i daglig drift, selv om vi gjør det her.

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedInJoomla 4 er driftet og sponset av Web Norge